ik ben Flink

MH200622-F039

Daniel Zavrel

Daniel Zavrel is senior trainer en coach in organisaties met 23 jaar ervaring op het gebied van duurzame inzetbaarheid, corporate happiness, vitaliteit, mentale veerkracht en bewust leiderschap. 

Flinke Verbeteraar

Flinke Veranderaar

Flinke Ontwikkelaar

Opdrachten

Flinke Ontwikkelaar 
Accenture
Vitaliteitstrainer & coach in het Truly Energized programma

Truly Energized is het vitaliteitsprogramma van Accenture waar elk jaar zo’n 120 Accenture consultants gebruik van maken om body, mind, heart en soul in balans te brengen.

Afgelopen 5 jaar lid van het Truly Energized team en verzorg workshops en coaching in dit programma, zoals bijvoorbeeld ‘The Power of Resilience’ en Being in Balance® Vitality coaching (met inzet van een geavanceerde body mind scan).

Mede op basis van dit programma is Accenture al 2 keer werkgever van het jaar geworden.

Flinke Ontwikkelaar 
PSV
Mental Coach

Van 2014 tot 2018 mental coach voor de technische staf (met als hoofdtrainer Phillip Cocu) en individuele spelers van het eerste elftal van Eredivisie voetbalclub PSV.

Inzet van de door mij ontwikkelde coachingsmethode ‘Being in Balance® Mental Power’ om snel naar de kern van de zaak te gaan.

In 4 jaar mogen bijdragen aan het winnen van 3 nationale kampioenschappen door PSV.

Flinke Ontwikkelaar
Politie
Trainer Mentale Kracht

Als onderdeel van een geselecteerde groep trainers in opdracht van de Politieacademie, de afgelopen 8 jaar de 3 daagse training ‘Mentale Kracht’ gegeven aan politiemensen.

Met het trainersteam zijn in deze periode 60.000 politiemensen getraind (agenten, recherche en ondersteunende diensten) met significant minder ziekteverzuim als een van de resultaten

Flinke Ontwikkelaar
Achmea
Stressregulatie trainer/coach

Op alle hoofdlocaties van Achmea in Nederland de afgelopen jaren honderden medewerkers van verschillende lagen in de organisatie getraind om stress te reduceren en te reguleren met de evidence- en science based HeartMath® methode. In deze methode leren deelnemers met biofeedback hun hartritme te reguleren om hun hartcoherentie te vergroten voor betere prestatie en minder stress

Mindvalley for Business

Daniel is voor Nederland business partner voor Mindvalley for Business. Mindvalley is op dit moment het meest toonaangevende en leading 'online learning platform' op het gebied van onder meer Vitaliteit & Well Being met 12 miljoen cursisten in 59 landen. Op het Mindvalley for Business platform zijn meer dan 200 online programma's op het gebied van persoonlijke groei, health & fitness, workplace stress, mind & spirit beschikbaar. Op basis van deze online programma's maakt Daniel als ontwikkelaar voor zijn opdrachtgevers op maat zogenaamde 'learning journeys'.

Als technische staf van PSV hebben we bij Daniel Zavrel ieder individueel het Being in Balance® Mental Power coachingstraject doorlopen. Met name de inzichtelijkheid, precisie en volgbaarheid op het computerscherm van de mate van balans in je lijf, mogelijke energielekken, stressbelasting, energieresources, mentale en psycho-emotionele aandachtspunten, voeding op maat en vooral de meetbare progressie gedurende het traject maakt Being in Balance® voor ons een winnend coachingsconcept dat bijdraagt aan het realiseren van de door ons als PSV gestelde sportieve doelen.

5/5

– Phillip Cocu –
Hoofdtrainer PSV

Inhoudelijke kennis en ervaring

opleidingen, methodieken, certificeringen
Bedrijfseconomie Erasmus Universiteit
HeartMath® trainer/coach
Mindfulness trainer
Being in Balance® Coach
NLP Master
Spiral Dynamics®

specialiteit
Bewustzijn vergroten
Vitaliteit boosten
Well being verhogen

Wat maakt mij als mens
FLINK uniek

Holistische benadering, inspirator, wakker maker, getrouwd en vader van 7 kinderen, duurzaam wonen.

Sta met mijn hand op het hart, mijn hoofd in de wolken en met mijn beide benen stevig op de grond.

Daniel Zavrel heeft mij bewust gemaakt van een aantal concrete methodes om mijn drukke baan met meer rust en balans uit te kunnen voeren. Hij heeft mij met name bewust gemaakt van mijn lichaam én geest. De onherkenbare stress in mijn lichaam is middels de Being in Balance® scanmethode voor mij herkenbaar geworden. Door mijn mentale- en emotionele weerstand op te zoeken en daaraan te werken is mijn zogenaamde mentale schild sterker geworden.

5/5

– Hakan Senyürek –
Teamchef Nationale Politie

mijn Flinke kernwaarden

samen - werken

aandacht

betrokken

bewust maken

energie

Flink Veranderen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches