Flinke Ontwikkelaar

Geef ruimte aan onzekerheid

Ook al is de richting van de organisatie helder en bepaald. Ook al is het plan concreet. Of is er niet iets specifieks aan het veranderen maar is de huidige situatie al uitdagend genoeg. Uiteindelijk zijn het de medewerkers die het beoogde resultaat waar moet maken. En dat is niet altijd en voor iedereen vanzelfsprekend. Soms hebben medewerkers een steuntje in de rug nodig.

Er zijn volop voorbeelden die we in de praktijk tegenkomen waarin medewerkers van hoog tot laag zich de vraag stellen:

  kan ik leveren wat er van me gevraagd wordt (nu en straks)

  past de nieuwe realiteit wel bij me en wil ik dit wel

durf ik de stappen te nemen die van me gevraagd worden

heb ik voldoende stevigheid om de tegenkrachten in de organisatie te managen

De Flinke Ontwikkelaar is een ervaren coach -trainer die even afstand neemt, de scherpte opzoekt en effectief gedrag helpt te versterken

Flinke Ontwikkelaar

Wij leggen bloot wat gezien mag worden

De Flinke Ontwikkelaar geeft inzicht in patronen en reacties op gebeurtenissen die gedrag onbewust gemaakt hebben. En daarmee is regie voor een deel uit handen geraakt. 

Regie nemen in een omgeving die veeleisend en turbulent is met inzicht in de persoonlijke wensen, keuzes, beperkingen, groei ambities etc. Daar geven we ruimte aan… waar het ook toe leidt…


Onze Flinke Ontwikkelaars

Arjan Bleeker is teamcoach in organisaties. Met ruim 15 jaar ervaring als senior leidinggevende in grote operationele organisaties met een verbeter- en veranderopgave.
Lees meer
Arjan Bleeker
Daniel Zavrel is ruim 30 jaar consultant, trainer-coach in bewust leiderschap, vitaliteit en mentale veerkracht in de publieke sector en internationale top ondernemingen. ​
Lees meer
Daniel Zavrel
Barry Popma verstaat de kunst om een organisatie te enthousiasmeren en in beweging te laten komen. Daarbij is zijn focus gericht op het verkrijgen van een common sence of urgency in de organisatie, die tot verandering moet kunnen leiden. Barry onderhoudt daarbij de verbinding met de leden van de leidende coalitie en houdt hen in hun positie en verantwoordelijkheid.
5/5

– Willem de Gooyer
interim bestuurder VVT sector

In de tijd die ik heb mogen samenwerken met Barry, viel hij met name op door zijn positieve energie gecombineerd met een rustige uitstraling. Het zorgde voor een prettige connectie. Geïnteresseerd in zowel organisatie als het individu zette hij gedecideerd stappen om te veranderen c.q. te stroomlijnen.
5/5

– Jos Swinkels – 
Arts assistent Obesitas Kliniek

De Flinke Ontwikkelaar inschakelen

Flinke Ontwikkelaar
Laat het even goed oppakken
Gemiddeld uurtarief van
€125,-

Prijs kan plus-minus 15% variëren afhankelijk van de complexiteit van de opdracht:

Prijs exclusief BTW

Aan de slag

Laat een bericht achter met uw vraag. Wij nemen binnen 12 uur contact met u op om kennis te maken en uw vraag te verkennen.

Liever direct een afspraak inplannen? Boek hier een vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Nieuwsgierig geworden? Behoefte om online af te stemmen?

Flink Veranderen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches