Flinke Verbeteraar

laat het even goed oppakken

Soms moet er gewoon een klus geklaard worden, niet per se iets veranderd worden. Het werk weer op de rit gezet worden en wellicht net even anders of slimmer. Dan is er behoefte aan een professional die een sprint kan trekken.

Flink staat aan de zijde van de “werkers”, aan de zijde van de medewerkers die willen bouwen. Kijkt over de grenzen van de opdracht heen door bewust stil te staan bij de impact van keuzes op de langere termijn. Flink gaat een relatie aan met de organisatie en de medewerkers, doet geen “opdracht” maar bouwt en werk mee aan het succes van de organisatie.

De Flinke Verbeteraar is een ervaren interim professional die zorgt voor rust in de tent en rust in de kop.

Kwaliteiten
Flinke Verbeteraar

Wij doen wat er gedaan moet worden

De Flinke Verbeteraar doet wat er gedaan moet worden. Door de extra mile te lopen, door harder te lopen, door soms anders te lopen om verwachtingen te overtreffen, door soms gaten dicht te lopen die niet bij de opdracht horen. 

Door zich niet te beperken tot hoe het hoort maar uitdaagt en de spanning opzoekt om hier de antwoorden te vinden naar verbetering.


Onze Flinke Verbeteraars

Barry Popma is founder van Flink Veranderen en heeft ruim 20 jaar ervaring in het leidinggeven aan verandering in de VVT, revalidatie en ziekenhuiszorg.
Lees meer
Barry Popma
Arjan Bleeker is teamcoach in organisaties. Met ruim 15 jaar ervaring als senior leidinggevende in grote operationele organisaties met een verbeter- en veranderopgave.
Lees meer
Arjan Bleeker
Nathalie van der Voort heeft ruim jaar ervaring als projectleider, procesmanager, leidinggevende en adviseur gericht op strategie, innovatie en transities in de zorg- en profit sector.
Lees meer
Nathalie van der Voort
Lizzy geeft als adviseur, projectleider en (verander)manager al meer dan 15 jaar vorm aan de mensgerichte beweging in de zorg en het sociaal domein.
Lees meer
Lizzy van der Kooij
Wouter van Kooten heeft bijna 15 jaar ervaring als projectmanager, leidinggevende en adviseur gericht op processen, risico’s en innovatie in de zorg- en profit sector.
Lees meer
Wouter van Kooten
Mascha heeft ruim 15 jaar ervaring in het leidinggeven aan veranderingen. Zij is een strategische sparringpartner, tactische aanjager en praktische doener op het gebied van vernieuwing in de care, cure en sociaal domein.
Lees meer
Mascha Egberts
Finus Kuijs heeft 16 jaar ervaring als manager, directeur en bestuurder in zorg en welzijn en heeft daarvoor 13 jaar gewerkt in de uitgeverijwereld in commerciële functies.
Lees meer
Finus Kuijs
Barbara heeft ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van cultuurveranderingen, leiderschapsontwikkeling en operationeel crisismanagement binnen de ouderen- en ziekenhuiszorg en GGZ.
Lees meer
Barbara van Iersel
Simone Jonker heeft ruim 20 jaar ervaring in verandertrajecten en hoger management binnen het publiek domein en sinds 2015 actief in Raden van Toezicht en besturen.
Lees meer
Simone Jonker
Matthijs Meester is een ervaren interim (HR) directeur en verandermanager. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring met het leidinggeven aan strategische organisatieverandering in de zorg, sociaal domein en bij de overheid.
Lees meer
Matthijs Meester​
Jeroen heeft ruim 15 jaar ervaring met het leidinggeven aan verpleeg- en behandelorganisaties binnen de revalidatiezorg en de VVT en daaraan gerelateerde veranderprocessen.
Lees meer
Jeroen Offermans
Jannet de Moor heeft ruim 20 jaar ervaring binnen het sociaal domein en de zorg. Ze heeft een eigen zorgonderneming opgericht en deze als bestuurder bewezen succesvol en wendbaar doorontwikkeld binnen de transitie in de zorg.
Lees meer
Jannet de Moor

Als opdrachtgever vanuit de NTS ken ik Nathalie als een ervaren programmanager en projectleider. Onder haar leiding zijn projectresultaten mbt de implementatie van de nieuwe Donorwet conform afspraken en binnen tijd realiseert. Nathalie is strategisch, communicatief sterk en resultaatgericht. In complexe situaties brengt Nathalie rust vanuit een bescheiden positie en weet zij alle betrokkenen aan zich te binden.

5/5

Brigitte Schaefer – 
manager Beleid en Orgaancentrum 
Nederlandse Transplantatie Stichting

Het resultaat

Rust in de tent en rust in je kop

De Flinke Verbeteraar is een ervaren interim professional die:

Barry Popma verstaat de kunst om een organisatie te enthousiasmeren en in beweging te laten komen. Daarbij is zijn focus gericht op het verkrijgen van een common sence of urgency in de organisatie, die tot verandering moet kunnen leiden. Barry onderhoudt daarbij de verbinding met de leden van de leidende coalitie en houdt hen in hun positie en verantwoordelijkheid.

5/5

– Willem de Gooyer –
interim bestuurder VVT sector

De Flinke Verbeteraar inschakelen

Flinke Verbeteraar
Laat het even goed oppakken
Gemiddeld uurtarief van
€125,-

Prijs kan plus-minus 15% variëren afhankelijk van de complexiteit van de opdracht:

Prijs exclusief BTW

Aan de slag

Laat een bericht achter met uw vraag. Wij nemen binnen 12 uur contact met u op om kennis te maken en uw vraag te verkennen.

Liever direct een afspraak inplannen? Boek hier een ZOOM kennismakingsgesprek.

Nieuwsgierig geworden? Behoefte om online af te stemmen?

Flink Veranderen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches