Podcast Jan Rotmans: een nieuwe blik op de toekomst

Jan Rotmans is hoogleraar transitiekunde en duurzaamheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij werkt bevlogen aan een gezonde, eerlijke en duurzame samenleving. 

Hij is de progressor die de vertaalslag weet te maken van de theoretische transitiewetenshap naar concrete acties en adviezen voor bedrijven, overheden en organisaties in binnen en buitenland. Niet alleen denken en praten; maar vooral ook DOEN. Hij publiceerde meer dan 200 maal over klimaatverandering, klimaatmodellen en duurzame veranderingen. Hij is oprichter van ICIS, Drift, Urgenda en Nederland Kantelt.

Luister de podcast:

Ook nieuwsgierig naar de valkuilen in veranderprocessen en hoe deze de boel flink in de vertraging zetten?

Download dan het gratis e- book:

1 reactie op “Podcast Jan Rotmans: een nieuwe blik op de toekomst”

 1. Mandy van Oeveren

  Helemaal eens! De loyaliteit en liefde voor het vak houdt ook het systeem in stand… een kleine opstand .. en weer een kleine opstand kan op slimme wijze …ik kan niet wachten om te beginnen met de transitiemanagement opleiding in september!
  Samen veranderen ..samen stromen vanuit chaos, het oude loslaten…door het liminale…en opnieuw vormgeven met frisse energie!
  Die before you die
  🐛🦋
  Dankjewel Barry en Jan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Barry Popma

Barry Popma is founder van Flink Veranderen en heeft ruim 20 jaar ervaring in het leidinggeven aan verandering in de VVT, revalidatie en ziekenhuiszorg. Hij vindt het van belang om met elkaar de klus te klaren met een gerichte aandacht, een heldere aanpak en een duidelijke focus op het resultaat.

Flink Veranderen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches