Podcast Peter Merry: stil laten vallen van het rationele weten

Peter Merry : “ stil laten vallen van het rationele weten om contact te maken met intuïtieve weten om te kunnen verbinden met de onzichtbare informatievelden”

Peter Merry; co-founding Chief Innovation Officer van Ubiquity University en acteur van boeken over oa. evoluationary leadership

Over: hoe kennis iets is vanuit het verleden en waarom alles wat we kennen vanuit het verleden niet adequaat is om op dit moment met oplossingen te komen voor de toekomst. Dat we op een andere manier informatie moeten gaan oppikken, informatie die vanuit de toekomst komt maar aanwezig is in het formatieveld dat nog niet geformeerd is.

Ook nieuwsgierig naar de valkuilen in veranderprocessen en hoe deze de boel flink in de vertraging zetten?

Download dan het gratis e- book:

2 reacties op “Podcast Peter Merry: stil laten vallen van het rationele weten”

  1. Pingback: De Transitie Navigeren | Peter Merry

  2. Eveline vd Lagemaat

    Wat grappig om deze theorie, die ik vanaf mijn jeugd steeds sterker Ben gaan voelen (ook een godsbewust zijn: onderdeel uitmaken van een groot krachten&licht&geluid &informatieveld) door Peter Merry zo goed omschreven en uitgelegd wordt. Maakt me blij 😊

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Barry Popma

Barry Popma is founder van Flink Veranderen en heeft ruim 20 jaar ervaring in het leidinggeven aan verandering in de VVT, revalidatie en ziekenhuiszorg. Hij vindt het van belang om met elkaar de klus te klaren met een gerichte aandacht, een heldere aanpak en een duidelijke focus op het resultaat.

Flink Veranderen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches