Startkwalificatie

Is uw organisatie fit genoeg om aan de start te verschijnen?

Wilt u weten of uw bedrijf succesvol een verandertraject in kan gaan? Weet hoe u er voor staat met de online scan van FlinkVeranderen.
De online scan die gebaseerd is op de succeservaringen van vitale bedrijven waar het stimuleren van day to day leren en innoveren de norm is.

De scan geeft u inzicht in:

Na de online scan weet u waar de pijnpunten liggen die het succesvol starten van het verandertraject in de weg staan. U weet welke gerichte interventies u kunt inzetten zodat er sneller met het traject begonnen kan worden.

Die keren dat ik dacht ” dit probleem vraagt om wat anders” kwam ik bij Barry terecht. Hij werkt bij veranderingen altijd ” met de kluit eraan” en dan komt wat er werkelijk aan schort uiteindelijk wel op tafel. Met zijn open ongedwongen en onconventionele houding krijgt hij de benodigde dynamiek waarmee medewerkers eerst herkennen dat het anders moet maar er daarna ook mee aan de slag gaan.
5/5

– Joep Koch
Programmamanager Zorggroep Almere en trekker Kenniskring Zorg 2023

Te snel starten

Veel bedrijven starten te snel met een verandertraject. 

Weten of u klaar bent voor het verandertraject, is belangrijk. Zo voorkomt u dat:

Startkwalificatie

Het verandertraject stevig in de startblokken zetten

De inzichten uit de Startkwalificatie geven u de handvaten om:

leer en werkklimaat

Gezien en gehoord voelen door waardering van inzet en prestatie.

Samen leren, samen werken door ruimte om te groeien.

invloed en betrokkenheid

Positief beeld over uitkomsten door heldere noodzaak en boodschap.

Prioriteit op de "agenda" door mee-sturen en mee-doen.

gedrag en resultaat

Feedback op bijdrage en effect door heldere afspraken


Afspraak is afspraak en tonen van voorbeeldgedrag.

Het resultaat

Een goede start is het halve werk

Wilt u een verandertraject succesvol starten? Doe dan de online scan.

Na de online scan weet u waar de pijnpunten liggen die het succesvol starten van het verandertraject in de weg staan. U weet welke gerichte interventies u kunt inzetten zodat er sneller met het traject begonnen kan worden.

Het resultaat is dat:

Ik ken Barry Popma als een echte verbinder. Hij kan een team bij elkaar brengen en weet wat medewerkers nodig hebben om zich gehoord en gezien te voelen. Hij weet mensen te motiveren en het beste uit zichzelf te halen. Tegelijkertijd stuurt hij op inzet en resultaat. Het is fijn om met hem samen te werken omdat hij met zijn verbindende eigenschap de hiaten binnen ons analytische team aanvult.
5/5

– Charlotte Molenaar
Founder- chirurg Proctos Kliniek

Hoe het traject eruit ziet

Stap 1

De startkwalificatie wordt ingezet voorafgaand aan de start van een verander- of verbetertraject in de vorm van een online vragenlijst die uitgezet wordt onder (een deel van of alle) de medewerkers.

Stap 2

De vragenlijst wordt verzonden vanaf een beveiligde server van Flink waarbij de anonimiteit van de respondenten is gewaarborgd. 
Er wordt een periode afgesproken waarbinnen de vragenlijst binnen moeten zijn waarna het scanrapport digitaal aan u ter beschikking wordt gesteld.

Stap 3

Het scanrapport geeft een heldere grafisch weergave van de sterke en zwakke punten , een weergave van de scanresultaten per functieniveau – afdeling –  locatie.
De Startkwalificatie is een waardevol instrument dat belangrijke input geeft  voor een verbeterplan

Aan de slag?

Wilt u het verandertraject goed in de startblokken zetten? Laat een bericht achter met uw vraag. Wij nemen binnen 12 uur contact met u op om kennis te maken en uw vraag te verkennen.

Liever direct een afspraak inplannen? Boek hier een online kennismakingsgesprek!

Nieuwsgierig geworden? Behoefte om online af te stemmen?

Flink Veranderen draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches